Impactul “New media” asupra tinerilor din judeţul Dolj

Fundaţia Gazeta de Sud îşi propune să educe tinerii din judeţul Dolj cu privire la noile mijloace de comunicare în masă, pentru evitarea riscurilor utilizării neadecvate ale acestora. Prin instruiri realizate de specialişti şi prin dezbateri teoretice şi practice, tinerii sunt informaţi cu privire la rolul, avantajele, oportunităţile oferite, dar şi cu privind consecinţele utilizării inadecvate a noilor media.

Proiectul de tineret este finanţat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, care susţine activităţile sale cu o contribuţie de 8 750 lei.

Un număr de 50 tineri cu vârsta între 14-35 ani din judeţul Dol sunt beneficiarii unor instruiri prin care sunt dezvoltate abilităţile şi competenţele în domeniul media.

Aceştia vor participa în luna octombrie 2014 la o conferinţă media, unde experţi în domeniul media vor expune şi dezbate avantajele şi riscurile utilizării New media.

În cadrul proiectului va fi creată prima comunitate de tineri pasionați de Media şi New Media din judeţul Dolj, ai cărei fondatori sunt tineri pasionaţi de media şi care va beneficia de suportul Fundaţiei, pentru activităţile sale.

 

Proiect de tineret finanţat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj

logo-mts

 

 

Lasă un răspuns