SALVEAZĂ O VIAȚĂ, ADOPTĂ

SALVEAZĂ O VIAȚĂ, ADOPTĂ

Campania a fost demarată în luna ianuarie a anului 2014 și are scopul de a informa și a conștientiza opinia publică cu privire la problema câinilor aflați în adăpostul canin Pod Breasta. Odată cu intrarea în vigoare a legii care prevede eutanasierea câinilor fără stâpân, singura șansă a acestor animale rămâne adopția. Alături de Asociaţia „Viaţa animalelor“ şi cu sprijinul Adăpostului canin Pod Breasta, Fundaţia Gazeta de Sud îşi propune să ajute câinii prin informarea cetăţenilor în ceea ce priveşte procesul de adopţie şi prin promovarea acestor acţiuni.

 

Pentru a atrage atenţia cât mai multor oameni, campania „Salvează o viaţă! Adoptă!“ a ajuns şi în câteva dintre cabinetele veterinare din Craiova. Medicii veterinari au fost deschişi iniţiativei Fundaţiei Gazeta de Sud şi a Asociaţiei „Viaţa animalelor“ şi au explicat că nu eutanasierea este soluţia la problema câinilor fără stăpân, ci adopția.

 

Campania „Salvează o viaţă! Adoptă!“ îşi doreşte să informeze cetăţenii şi să promoveze adopţia de câini. Conform legislației în vigoare, începând cu 1 martie 2014, câinii din adăposturi vor putea fi eutanasiaţi la ordinul autorităţilor locale. Adopţia, sterilizarea, microciparea, vaccinarea şi deparazitarea sunt şi vor fi gratuite pentru toată lumea. Dacă doriţi să adoptaţi un câine din adăpostul de la Breasta, vă stau la dispoziţie numerele de telefon 0744.999.975 (Asociaţia „Viaţa animalelor“) şi 0720.880.484 (Fundaţia Gazeta de Sud). Salvarea acestor animale stă în mâinile dumneavoastră!

 

Articol GDS: http://www.gds.ro/Actualitate/2014-01-09/Fundatia+Gazeta+de+Sud+lanseaza+campania+%E2%80%9ESalveaza+o+viata!+Adopta!%E2%80%9C

 

Lasă un răspuns